Uutisia (14.6.2017)

Aiemmat

Vielä ehtii! Tarjoamme laskulla tai osamaksulla maksettaessa korotonta maksuaikaa kuukauden!

Uusien autojen huolto on vapautunut. Autokaupan ryhmäpoikkeusasetus takaa riippumattomille korjaamoille samat toimintamahdollisuudet kuin valtuutetuille merkkikorjaamoille. Nyt voit itse valita missä teetät huollot myös takuuaikana.

Teemme huollot ja korjauksen kaikkiin merkkeihin ja malleihin ammattitaidolla.

Riippumattomana korjaamona hoidamme autosi määräaikais- ja erikoishuollot. Asentajamme ovat saaneet monipuolisen merkkikohtaisen koulutuksen mekaanisesta asennuksesta sähkötöihin vianetsintöineen. Työllemme myönnämme aina vähintään 6 kuukauden tai vuoden takuun.

Korjaamomme on varustettu ajanmukaisella tekniikalla, Bosch-pohjaisella testerillä ja erikoistyökaluilla.

Diagnostiikkatesteri, ratkaiseva apu vianmäärityksessä.
Bosch KTS 540 mahdollistaa järjestelmädiagnoosin, johon kuuluvat vikamuistin luku, mitta-arvojen näyttö, mitta-arvojen esitys kuvaajina, säätökomponenttien ohjaus sekä muut ohjainlaitekohtaiset ominaisuudet, kuten huoltoväli-ilmaisimen nollaus. Lisäksi korjaamo-ohjelmalla voidaan mm. testata komponentteja sekä selvittää kytkentäkaavioita ja komponenttien sijaintia. Korjaamo-ohjelma päivittyy neljä kertaa vuodessa ja sisältää mm. kaikkien merkkien yksityiskohtaiset huolto-ohjelmat ja valmistajien laatimat huoltotiedotteet.
Uusissa autoissa olevat viat voivat olla yksinkertaisiakin korjata, kunhan ne vain voidaan paikallistaa. Testerillä on helppo paikallistaa merkittäviä auton turvallisuuteen ja luotettavuuteen liittyviä vikoja, joita muuten olisi vaikea havaita. Siksi auto kannattaa huoltaa säännöllisesti.