Renkaanvaihto ja rengastyöt Keravalla, Sipoossa ja Järvenpäässä

Kysy lisää!

Oletko kyllästynyt etsimään renkaille sopivaa tilaa ja kuljettamaan niitä paikasta toiseen?

Rengassäilytys helpottaa arkeasi!

Meiltä Keravan Car Service Oy:ltä saat nyt täyden renkaiden palvelupaketin, joka sisältää renkaanvaihdon sekä renkaiden pesun, kuntoarvion ja kausisäilytyksen. Kausisäilytys maksaa 60€/kausi (sis. renkaiden pesun)

Kausisäilytys ja renkaanvaihto yhteishintaan 90€/kausi (sis. renkaiden pesun)

Talvirenkaat

Suomessa talvirenkaita on käytettävä tämän hetkisen lainsäädännön mukaan joulukuun alusta helmikuun loppuun kelistä riippumatta. Talvirenkaita ovat nasta- ja kitkarenkaat, joista nastarenkaita koskevat tiukemmat käyttörajoitukset. Nastarenkaita saa käyttää marraskuun alusta maaliskuun loppuun tai pääsiäisen jälkeiseen maanantaihin, joista myöhempi ajankohta on määräävä. Nastarenkaita saa käyttää tämän ajan ulkopuolellakin, jos keli sitä edellyttää.

Talvirenkaiden kulutuspinnassa pitää olla vähintään 3,0 mm urasyvyys rengaskuvion pääurien alueella. Renkaiden ei kannata kuitenkaan antaa kulua lähelle minimirajaa, sillä hankalissa keliolosuhteissa pienin sallittu urasyvyys ei ole turvallisuuden kannalta riittävä. Loskaisella tai lumisella kelillä tai muissa vaikeissa olosuhteissa suositellaan kulutuspinnalle vähintään 5–6 mm urasyvyyttä.

Kesärenkaat

Autossa käytetään suurimman osan vuodesta kesärenkaita. Laki määrittää henkilö- ja pakettiautojen kesärenkaiden pienimmäksi urasyvyydeksi 1,6 mm. Autonrengasliitto ry suosittelee kesärenkaiden vaihtamista uusiin kuitenkin viimeistään silloin kun urasyvyys on 4,00 mm. Riski vesiliirtoon kasvaa merkittävästi, jos urasyvyys menee alle tämän rajan.

Meillä vaihdat renkaat ja tuulilasit näppärästi samassa paikassa!

Lue lisää tuulilasin vaihdosta

Hankook

HANKOOK KESÄRENKAAT

  • Hankook Ventus Prime 3 sai täydet 5 tähteä (TM 5/2019)

  • Hankook testivoittoon jälleen (Autobild Suomi 5/2018)

HANKOOK TALVIRENKAAT

Uutuusmallin nastamäärä esim 205/55-16 190 kpl

Tekniikan Maailma 17/2018 vertailussa talvirenkaat:

"Hankookin nastat purevat jäällä erinomaisesti, ja rengas ohjautuu täsmällisesti haluttuun suuntaan ilman yllätyksiä. Lumisella tiellä ohjaustuntuma on tarkka, ja auton käytös on loogista."

TM:n talvirengasvertailun tulokset:

Nastarenkaat neljän kärki

  • Continental IceContact 2 (8,8)

  • Hankook Winter l*Pike RS+ (8,7)

  • Nokian Hakkapeliitta 9 (8,4)

  • Goodyear Ultragrip Ice Arctic (8,3) ja Pirelli Ice Zero (8,3).

Varaa aika renkaiden vaihtoon!