Auton ilmastointihuolto Kerava, Sipoo & Järvenpää

Varaa aika autohuoltoon täältä!

Auto pitää huoltaa säännöllisesti valmistajan määrittelemän huolto-ohjelman mukaan.

Määräaikaishuolto on laajempi kilometri- tai aikaperusteinen huolto, joka takaa auton moitteettoman toiminnan sekä parantaa ajomukavuutta. Keravan Car Service Oy palvelee Keravalla, missä huollamme luotettavasti kaikki automerkit ja -mallit. Antaessasi autohuollon meidän tehtäväksemme, valmistajan tehdastakuu säilyy.

Parempaa ajomukavuutta ja käyttöluotettavuutta

Määräaikaishuolto tehdään huolto-ohjelman mukaan yleensä joko 1 vuoden tai 30 000 kilometrin välein. Se sisältää moottoriöljyn, öljynsuodattimen ja raitisilman suodattimen vaihdon. Lisäksi teemme autoosi valmistajan määrittelemät tarkastukset ja muut tarvittavat huoltotoimenpiteet. Käytämme autohuollossa alkuperäislaatuisia varaosia.

Määräaikaishuollon laiminlyönti voi tulla kalliiksi: se voi aiheuttaa esimerkiksi vakavan moottorivaurion tai ajotuntuman menetyksen. Oikein huollettu auto ja moottori kestävät pidempään, joten säännöllinen autohuolto on tärkeää. Tarkista autollesi sopiva huoltoväli huoltokirjasta.

Valmistajan mahdollisesti voimassa olevat tehdastakuut säilyvät huoltomme jälkeen. Huolla autosi meillä!

Auton ilmastointihuolto

Nauti mukavan viileistä ajokilometreistä.

Auton ilmastointilaite parantaa ajoturvallisuutta ja matkustajien mukavuutta. Hyvin huollettu ilmastointi pitää auton sisätilat viileänä ja kuivana sekä matkustajat virkeinä.

Ilmastointihuolto kannattaa tehdä säännöllisin väliajoin, merkkisuositusten mukaan kahden vuoden välein. Kylmäaineen riittävyys turvaa kompressorin voitelun, ja sitä riittää huollon jälkeen noin kahdeksi vuodeksi.

Samalla kannattaa vaihtaa myös raitisilmasuodatin, jolloin päästään eroon kennostoon mahdollisesti pesiytyneistä bakteereista, homeitiöistä ja muista epäpuhtauksista. Säännöllisellä huollolla estät ilmastointilaitteen rikkoutumisen. Ilmastoinnin huolto on tarpeen, sillä tiivistynyt kosteus tai liian vähäinen kylmäaineen määrä heikentävät ilmastointilaitteen tehoa sekä saattavat vaurioittaa sitä. Huollon avulla varmistetaan, että autosi ilmastointi toimii moitteettomasti.

Auton jakohihnan vaihto ajallaan voi säästää sinut isolta remontilta

Vesipumpun vaihto onnistuu samalla!

Yksi auton tärkeimpiä huoltotoimenpiteitä on jakohihnan vaihto. Osan rikkoutuminen voi vahingoittaa moottoria ja aiheuttaa sen myötä kalliin remontin, joten vaihto kannattaa tehdä auton huolto-ohjelman mukaisesti. Jakohihna tai hammashihna on kuluva osa, jonka vaihtoväli on tavallisesti 50 000–160 000 kilometriä tai 3–8 vuotta.

Hihnan ulkonäöstä vaihdon tarvetta ei yleensä voi päätellä, vaan sopivan vaihtovälin näkee auton käyttöohjeesta. Tyypillinen vika on hampaiden liiallisesta kulumisesta johtuva hihnan luistaminen, katkeaminen sen sijaan on epätavallista. Jakohihnan vaihdon yhteydessä vaihdetaan yleensä myös vesipumppu, kiristinrullat sekä muut osat.

Pakettiautojen huolto

Hallimme korkeat tilat ja suuret nosturimme mahdollistavat myös kevytkuorma-autojen ja pakettiautojen huollot ja korjaukset. Olemme valmiina palvelemaan kaikissa ajoneuvoosi liittyvissä huoltotarpeissa.

Tutustu myös korjauspalveluihimme!